← Vaata kõiki postitusi

turundus

LinkedIn turunduse automatiseerimine HeyReachi abil
Ian Leman

Ian Leman

LinkedIn turunduse automatiseerimine HeyReachi abil

LinkedIn pakub suurepärast platvormi professionaalsete võrgustike loomiseks ja ärivõimaluste avastamiseks, mistõttu on see muutunud digiturundajatele väga väärtuslikuks platvormiks. Vaatamata sellele, võib LinkedInis sobivate kontaktide leidmine ja nendega kontakteerumine võtta palju aega ja ressursse. Õnneks on automatiseerimise tööriistade, nagu HeyReach, saabumine digiturundust märkimisväärselt lihtsustanud. Sellised tööriistad võimaldavad turundajatel automatiseerida protsesse ja keskenduda olulisele – tähenduslike ühenduste loomisele ning mõõdetavate tulemuste saavutamisele LinkedInis.

Miks automatiseerida LinkedIn turundust?

LinkedIn turunduse automatiseerimine aitab efektiivsemalt haldada kampaaniaid, jälgida tulemusi ja optimeerida strateegiaid, tagades seeläbi parema ROI (investeeringutasuvus) ja kasvava mõju oma sihtrühmale, sest kõik vajalikud tegevused saab ära teha ühes kohas ja mõne klikiga. Selles blogipostituses jagame põhjalikku juhendit HeyReach'i kasutamiseks, et luua efektiivne LinkedIni turunduskampaania.

LinkedIn turundus: kuidas alustada HeyReachiga?

1. Konto seadistamine Kõigepealt looge HeyReach'is konto ja ühendage see oma LinkedIni profiiliga. Integratsioon on sujuv ja mõne minutiga saate juurdepääsu automatiseeritud funktsioonidele, mis on loodud teie LinkedIni kampaaniate seadistamiseks.

NB: HeyReachi kampaania alustamiseks peate looma tasulise LinkedIni preemium konto.

NB: HeyReach pakub 14-päevast tasuta prooviperioodi. Täpsemalt HeyReachi hinnakirjaga saab tutvuda siin.

2. Kontaktide üleslaadimine Määratlege oma sihtrühm ning looge kontaktide nimekiri. Selleks on teil mitu erinevat võimalust: -Lisage kontaktid käsitsi LinkedIni otsinguribalt -Hankige nad SalesNavigatorist -Kasutage oma postituse reageerijate listi -Laadige üles oma CSV-fail Soovituslik on üles laadida enda loodud kontaktibaas, mida saab luua näiteks Apollo.io või SalesNavigotor tarkvarade abil.

NB: Linkedin Sales Navigator pakub 1-kuulist prooviperioodi. Täpsemalt Sales Navigator hinnakirjaga saab tutvuda siin. NB: Apollo.io pakub samuti tasuta versiooni, mis võimaldab kasutada platvormi funktsioone limiteeritud ulatuses. Täpsemalt Apollo.io hinnakirjaga saab tutvuda siin.

Kuidas LinkedIn turunduses kirju saata?

3.Kampaania struktuuri loomine HeyReach võimaldab ehitada ja personaliseerida kampaania struktuuri vastavalt teie vajadustele. Struktuuri ehitamisel on teil võimalus valida erinevaid tegevusi ja määrata ajakava, mille järgi HeyReach hakkab tegutsema. Tegevuskava võib hõlmata selliseid tegevusi nagu päringute saatmine, profiilide vaatamine, vastuste saatmine jne. Kampaania struktuuri näidist saab näha alloleval pildil.

4. Personaliseeritud sõnumite kirjutamine Üks HeyReachi silmapaistvaid omadusi on võime automatiseerida personaliseeritud kontaktivõttu. Looge sõnumimallid, mida saab kohandada muutujatega nagu saaja nimi, ettevõte või ametinimetus. See isiklik lähenemine võib oluliselt suurendada teie vastamismäära.

5. Seadistage automatiseeritud järelmeetmed Järelmeetmed on olulised igas turunduskampaanias, kuid need võivad võtta palju aega ja vajavad pidevat järgimist. HeyReach võimaldab teil ajastada automatiseeritud järelsõnumeid, tagades, et ükski isik ei jääks tähelepanuta. Saate seada konkreetseid vahemikke ja tingimusi nende järelmeetmete kohandamiseks vastavalt teie kampaania vajadustele.

NB: HeyReach järgib LinkedIni piiranguid, lubades 100 kuni 200 ühendusetaotlust nädalas ja 150 sõnumit päevas. NB: Rohkem Linkedin sõnumite kirjutamise kohta saab lugeda siit.

Kuidas LinkedIn turunduse kampaaniaid optimeerida?

6. Reaalajas analüütika ja ülevaated HeyReach pakub reaalajas analüütikat, et jälgida teie LinkedIni kampaaniate tulemuslikkust. Jälgige võtmemõõdikuid nagu klikkimise määrad, konversioonid ja kaasamistasemed. Kasutage neid ülevaateid kampaaniate kiireks kohandamiseks, tagades optimaalse tulemuslikkuse.

7. A/B testimine Kampaaniate täiustamiseks toetab HeyReach A/B testimist. Testige erinevaid pealkirju, pilte ja tegevuskutseid, et näha, mis teie sihtrühma kõige paremini kõnetab. Andmetele tuginev lähenemine võib oluliselt parandada teie kampaania efektiivsust.

NB: Seadke selged eesmärgid. Enne andmetesse süvenemist määratlege LinkedIni kampaania jaoks edu kriteeriumid. Olgu selleks kõrgem klikkimise määr (CTR), suurenenud konversioonid või parem kaasamine. Selged eesmärgid aitavad teil keskenduda kõige asjakohasematele mõõdikutele.

HeyReach on efektiivne tööriist LinkedIn turunduse tegemiseks

HeyReach aitab turundajatel muuta oma Linkedin turunduskampaaniaid effktiivsemaks tänu sellele, et see võimaldab täpselt sihtida sihtgruppe, automatiseerida sõnumite saatmist ning jälgida reaalajas tulemusi. Antud viisil Linkedin turundus pakub turundajatele võimalust säästa aega ja ressursse, keskendudes samal ajal olulistele ülesannetele nagu professionaalsete suhete loomine ja investeeringutasuvuse suurendamine.

Contact hero vector union img

Kontakt

Loome kvaliteetseid veebilehti ning pakume digturunduse täislahendust keskendudes SEO, tasulise reklaami ja e-maili turundusele. Võta meiega ühendust meili teel või

broneeri tasuta 30-minutiline kõne
Grupp

WebTailor on osa DevTailor Groupist, mis arendab mobiilirakendusi, veebirakendusi ja riistvaraprojekte.

Kontakt

Turundus ja müük

ian@webtailor.ee

Make It Bit OÜ

Registrikood

16532093

KMKR nr

EE102519693

Aadress

Laeva 2

Creative Union

10111 Tallinn

Estonia